Table of Contents Table of Contents
Next Page  6 / 68 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 6 / 68 Previous Page
Page Background

6

- שומר על

MY FRESH CHOICE

טריות המזון שלכם לטווח ארוך

שמירה על טריות מזון אידיאלית מחייבת תנאים נכונים

ומדויקים. כל מגירת אחסון מחייבת התייחסות נפרדת

בהתאם לסוג המזון המונח בו.

שמירה על טמפרטורה יציבה ומדויקת ומחזור אוויר קר

ולח מונעים את התייבשות המזון וגם מקררים באופן

מהיר יותר את המזון, דבר אשר מסייע לשמור על חומרי

ההזנה של האוכל ועל טעמו למשך זמן ארוך יותר. בשר

מעלות צלזיוס,

2-

וגבינה נשמרים באופן הטוב ביותר ב

מעלות צלזיוס ובתנאי

0-

דגים נשמרים טוב ביותר ב

לחות נמוכה ואילו סלט, ירקות ופירות טריים נשמרים

הכי טוב בתנאי לחות גבוהה.

SUPER COOL

תכונת

פעולה המבטיחה קירור מהיר ויציב של המזון הנכנס

למקרר, הנמכת הטמפרטורה לזמן מוגדר וחזרה

לטמפרטורה רגילה בסיום התהליך

FAST FREEZE/COOL

תכונת

מורידה במהירות את

FAST FREEZE/COOL

פעולת

הטמפרטורה במקפיא / במקרר, על מנת להבטיח את

פעולת הקירור/הקפאה של המזון במהירות. התכונה

שימושית בעיקר בעת צורך של הקפאה / קירור כמויות

גדולות של מזון.

מערכת זרימת אוויר רב מוקדי -

MULTI AIR FLOW

מערכת זרימת אוויר רב מוקדי מספקת פיזור אוויר

קר בכל פינות המקרר, כך המזון מגיע במהירות

לטמפרטורת אחסון האידיאלית לו.

טמפרטורה ולחות יציבה עם מגירת

מעלות צלזיוס

0

לחות

מקום אידיאלי לשמירת דגים ובשר טריים לאורך זמן רב

מעלות

0-

יותר. על ידי קירור המזון בטמפרטורה קרובה ל

צלזיוס, ושימוש במערכת בעלת יכולת התאמת תנאי

הלחות, תוכלו להגדיר את הלחות באופן המדמה את

הלחות הטבעית של המזון ובכך לשמור ולהאריך את אורח

.50%

חיי המזון. למשל: דג סלמון יש לאחסן בלחות של עד

שומרים לכם על טריות המזון

מקררי הייסנס

* האבזור הפנימי של המקררים יכול להשתנות בין דגם לדגם