6
- שומר על
MY FRESH CHOICE
טריות המזון שלכם לטווח ארוך
שמירה על טריות מזון אידיאלית מחייבת תנאים נכונים
ומדויקים. כל מגירת אחסון מחייבת התייחסות נפרדת
בהתאם לסוג המזון המונח בו.
שמירה על טמפרטורה יציבה ומדויקת ומחזור אוויר קר
ולח מונעים את התייבשות המזון וגם מקררים באופן
מהיר יותר את המזון, דבר אשר מסייע לשמור על חומרי
ההזנה של האוכל ועל טעמו למשך זמן ארוך יותר. בשר
מעלות צלזיוס,
2-
וגבינה נשמרים באופן הטוב ביותר ב
מעלות צלזיוס ובתנאי
0-
דגים נשמרים טוב ביותר ב
לחות נמוכה ואילו סלט, ירקות ופירות טריים נשמרים
הכי טוב בתנאי לחות גבוהה.
SUPER COOL
תכונת
פעולה המבטיחה קירור מהיר ויציב של המזון הנכנס
למקרר, הנמכת הטמפרטורה לזמן מוגדר וחזרה
לטמפרטורה רגילה בסיום התהליך
FAST FREEZE/COOL
תכונת
מורידה במהירות את
FAST FREEZE/COOL
פעולת
הטמפרטורה במקפיא / במקרר, על מנת להבטיח את
פעולת הקירור/הקפאה של המזון במהירות. התכונה
שימושית בעיקר בעת צורך של הקפאה / קירור כמויות
גדולות של מזון.
מערכת זרימת אוויר רב מוקדי -
MULTI AIR FLOW
מערכת זרימת אוויר רב מוקדי מספקת פיזור אוויר
קר בכל פינות המקרר, כך המזון מגיע במהירות
לטמפרטורת אחסון האידיאלית לו.
טמפרטורה ולחות יציבה עם מגירת
מעלות צלזיוס
0
לחות
מקום אידיאלי לשמירת דגים ובשר טריים לאורך זמן רב
מעלות
0-
יותר. על ידי קירור המזון בטמפרטורה קרובה ל
צלזיוס, ושימוש במערכת בעלת יכולת התאמת תנאי
הלחות, תוכלו להגדיר את הלחות באופן המדמה את
הלחות הטבעית של המזון ובכך לשמור ולהאריך את אורח
.50%
חיי המזון. למשל: דג סלמון יש לאחסן בלחות של עד
שומרים לכם על טריות המזון
מקררי הייסנס
* האבזור הפנימי של המקררים יכול להשתנות בין דגם לדגם